Модели Дограма

Проектиране и 
производство

PNS предлага проектиране и вземане на точни размери за всички видове дограми. Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните проекти.

Проектиране и производство

Доставка и монтаж

Можем да Ви предложим най-добрите цени на пълния пакет услуги, включващ проектирането, производството, доставката и монтажа на дограмата Ви.

Доставка и монтаж

Гаранция 
и сервиз

Гарантираме качеството на изработената от нас дограма. Предлагаме както извънгаранционен сервиз на своите изделия, така и ремонт на обекти, които не са изпълнени от нас.

Гаранция и сервиз
 • Естетически резултати

  Естетически резултати

 • Енергийна ефективност

  Енергийна ефективност

 • Високо ниво на сигурност

  Високо ниво на сигурност

 • Оптимална видимост

  Оптимална видимост

 • Различни решения за хора с увреждания

  Различни решения за хора с увреждания

"Пи Ен Системс – Дограма"

Дограмата е многокомпонентна система от профили, стъкла, уплътнители, обков и аксесоари, които в правилна комбинация ще защитават дома и офиса Ви от агресивни атмосферни влияния и взлом. Видът на дограмата се определя от материала, от който е изработена, а той сам по себе си определя нейните качества и предимства. Различните видове дограмата предлагат и различни решения за дома и офиса, като енергийна ефективност, топло-, шумоизолация, решения за хора с увреждания и други.


Модели дограма

Защо PNS

Гарантираме качество с години, резултати без проблеми и непредвидени усложнения, защото работим единствено с утвърдените на пазара марки. Нашите партньори са с доказан дългогодишен професионален опит. Не позволяваме компромиси в нито един етап от изпълнението до монтажа на дограмата.

Altest, Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil Alumila Stil

СЕРВИЗ

Сервизът се извършва в максимално кратки срокове в гаранционния или извънгаранционния период на обслужване. Предлагаме и ремонт на обекти, които не са изпълнени от фирмата.

ГАРАНЦИЯ

Гаранцията, която даваме: за нашите профили, е от 5 до 10 години – в зависимост от вида на профилите; на стъклопакети – 5 години; покритие – 3 години; на обков, аксесоари и монтаж – 2 години.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече