Решения и предимства

Проектиране и 
производство

PNS предлага проектиране и вземане на точни размери за всички видове дограми. Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните проекти.

Проектиране и  производство

Доставка и монтаж

Можем да Ви предложим най-добрите цени на пълния пакет услуги, включващ проектирането, производството, доставката и монтажа на дограмата Ви

Доставка и монтаж

Гаранция 
и сервиз

Гарантираме качеството на изработената от нас дограма. Предлагаме както извънгаранционен сервиз на своите изделия, така и ремонт на обекти, които не са изпълнени от нас.

Гаранция  и сервиз

Решения и предимства

Различните видове профилни системи, стъкла, стъклопакети, обков и аксесоари в правилна комбинация дават решение на редица проблеми като загуба на топлина, прекомерно нагряване, минимална видимост, слаба защита, високи нива на шум или специфични дизайнерски решения.

СЕРВИЗ

Сервизът се извършва в максимално кратки срокове в гаранционния или извънгаранционния период на обслужване. Предлагаме и ремонт на обекти, които не са изпълнени от фирмата.

ГАРАНЦИЯ

Гаранцията, която даваме: за нашите профили, е от 5 до 10 години – в зависимост от вида на профилите; на стъклопакети – 5 години; покритие – 3 години; на обков, аксесоари и монтаж – 2 години.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече