Услуги

Проектиране и 
производство

PNS предлага проектиране и вземане на точни размери за всички видове дограми. Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните проекти.

Проектиране и производство

Доставка и монтаж

Можем да Ви предложим най-добрите цени на пълния пакет услуги, включващ проектирането, производството, доставката и монтажа на дограмата Ви.

Доставка и монтаж

Гаранция 
и сервиз

Гарантираме качеството на изработената от нас дограма. Предлагаме както извънгаранционен сервиз на своите изделия, така и ремонт на обекти, които не са изпълнени от нас.

Гаранция и сервиз
 • Проектиране

  Проектиране

  Предлагаме проектиране на всякакъв вид дограма. След като се консултирате с наш специалист, изготвяме индивидуален идеен проект за Вашата дограмата. Целта на всеки наш проект е да отговори максимално на изискванията за безопасност и желаната визия на клиента. Нашите проектанти ще съобразят височината на дограмата спрямо Вас и Вашите близки, ще покажат снимков материал с най-близка до желаната от Вас дограма и ще Ви предложат богата цветова гама и цветови ефекти на профилите, аксесоарите или стъклопакетите.

 • Оразмеряване

  Оразмеряване

  Предлагаме оразмеряване на Вашата дограма. В предварително уговорен ден и час наш техник оразмерява Вашата дограма, коментирайки с Вас всяка част и всеки детайл с цел изготвяне на максимално точен проект. При оразмеряването се определят височината на дограмата, начинът на монтаж, видът на системите и обкова, цветът на профилите и стъклата, както и аксесоарите, съответстващи на избраната от Вас дограма.

 • Производство

  Производство

  Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл. Ние сме утвърдени в производството на дограма и изработваме нашите продукти с прецизност за постигане на високо качество. Разполагаме с необходимата техника за постигане на максимална точност и надеждност при изработката на желаната от Вас дограма.

 • Монтаж и демонтаж

  Монтаж и демонтаж

  След производството следва монтажът. Той се извършва от специализирана монтажна група с необходимата екипировка и техника в предварително уговорен ден и час. Както при производството, така и при монтажа се целят високо качество и максимална здравина на монтираната дограма. Времето за монтаж зависи от големината и сложността на проекта. Крайният срок за изпълнение на възложения обект предварително се договаря и спазва от наша страна. Ние извършваме и демонтаж на старата или повредена дограма преди монтажа на новата.

 • Доставка

  Доставка

  Доставката на нашите изделия се извършва със специализирани транспортни средства в предварително уговорен ден и час. Компонентите на дограмата се опаковат с цел да се избегнат нежелани наранявания и повреди при транспортирането до обекта. Когато при поръчката на дограма не е заявен монтаж от наша страна, можем да извършим доставката и чрез посочена от Вас куриерска/спедиторска фирма.

 • Гаранция и сервиз

  Гаранция и сервиз

  Всички наши продукти са с гаранционно и извънгаранционно обслужване. Ние сме напълно отговорни за произведените от нас изделия, като даваме гаранция за надеждност и високо качество за период до 10 г. Всички наши клиенти получават компетентна консултация от квалифицирани специалисти за експлоатацията и начините на почистване на закупената дограма.

 • Възстановяване на дървена дограма

  Възстановяване на дървена дограма

  Дървената дограма се нуждае от периодична поддръжка. Най-честите проблеми са нарушаване на лаковото покритие, развитие на гъбички и плесени по дървените профили, изсветляване на грунда, загниване на определени участъци, измятане на профила и др. Възстановяването включва шкурене на проблемните участъци, китосване, импрегниране против гъбички и плесени, грундиране и лакиране.

Демонтаж, извозване и рециклиране

При необходимост от поставяне на нова дограма с по-добра визия, функционалност или изолационни характеристики се пристъпва към демонтаж на старата дограма.
При дървената дограма демонтажът става според вида на стените. Ако стените са бетонни панели, дограмата се демонтира на парчета, тъй като панелът е излят заедно с нея. При тухлените стени от касата на прозореца или вратата се вадят фиксиращите пирони, след което дограмата се издърпва навътре от монтажния отвор.
При по-новата алуминиева или PVC дограма се налага подкъртване около прозореца, последвано от изваждане на монтажните винтове и дюбели, както и изрязване на монтажната пяна.
След предварителна уговорка старата дограма може да се натовари на специализиран транспорт и да се извози от мястото на демонтажа. След прибирането ѝ в цех се извършва нейното разглобяване на съставните ѝ части. Профилите се смилат на шредер, а стъклата и стъклопакетите се натрошават в специални контейнери. Така става възможно предаването на материалите на фирми за рециклиране.
PVC профилите могат да се рециклират до 7 пъти. Материалите след тяхното рециклиране са годни за повторна употреба и не замърсяват околната среда.

Видове дограма

Дограмата е многокомпонентна система от профили, стъкла, уплътнители, обков и аксесоари, които в правилна комбинация ще защитават дома и офиса Ви от агресивни атмосферни влияния и взлом. Видът на дограмата се определя от материала, от който е изработена, а той сам по себе си определя нейните качества и предимства. Различните видове дограмата предлагат и различни решения за дома и офиса, като енергийна ефективност, топло-, шумоизолация, решения за хора с увреждания и други.

Проектиране и производство

Проектът дава максимално точна представа за крайния резултат. Нашите изделия се произвеждат от висококвалифицирани специалисти и с необходимата за целта професионална техника.

Гаранция и сервиз

Гаранцията, която даваме за нашата дограма, е до 10 години. Сервизът се извършва в максимално кратки срокове в гаранционния или извънгаранционния период на обслужване.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече