Дизайн

Дизайн

Основно предимство на дизайнерските решения е оригиналността. Те са уникални благодарение на изработката си, комбинирането на различни материали и възможните цветови съчетания на профили, стъкла и стъклопакети и аксесоари.

Дизайн
 • Естетически резултати

  Естетически резултати

 • Енергийна ефективност

  Енергийна ефективност

 • Различни решения за хора с увреждания

  Различни решения за хора с увреждания

Дизайн

Дограмата е част от интериорния и екстериорния дизайн на една сграда. Вратите и прозорците могат да се съчетаят и цветово, и стилово с външните стени на помещенията. Има възможност за индивидуален избор на всеки компонент от дограмата по вид, цвят и форма. Това създава условия за хармонично съчетаване на вратите и прозорците с архитектурата на сградата. Ние можем да изработим различни дизайнерски профили, като комбинираме различни профилни системи и материали - дърво и стомана, алуминий и стомана, алуминий и дърво и др.

 • Подходящ материал на профилите

 • Подходящи
  уплътнители

 • Размер на
  прозореца

 • Подходящ
  стъклопакет

 • Качествен
  обков

Професионализъм за високи естетически резултати

Ние можем да изработим различни дизайнерски профили, като комбинираме различни профилни системи и материали – дърво и стомана, алуминий и стомана, алуминий и дърво и др.


Богата гама от профили

Профилите и профилните системи са различни по вид, големина и цвят. Широкият спектър от предложения и опциите за комбиниране дават възможност за разнообразни дизайнерски решения.

 • Алуминиев профил

  PN S
  Алуминиев профил

  • Богат избор

   Алуминиевите профилни системи са разнообразни по вид и големина. Налице са варианти с прав или с объл дизайн. Там, където се търси изчистена визия или желанието на клиента е за решетъчен тип прозорци, често се използват тесни алуминиеви профили с малки габаритни размери. С тях могат да се изработват и дограми с триъгълни, трапецовидни или многоъгълни форми.
   Алуминиевите профили могат да се боядисват във всякакви цветове и дървесни десени. Подходящи са за разчупени архитектурни фасади, дизайнерски офиси, като и при запазване на визията при старите сгради - паметници на културата.

 • Стоманен профил

  PN S
  Стоманен профил

  • Съвременни решения

   Стоманените профили са многообразни по вид и големина. Съставени са от два или повече профила с различна форма и размери. Габаритните им размери варират в широки граници - от много малки до много големи. При дограмите, изработени с тях, няма ограничение на формата и размерите. Стоманените прозорци и врати могат да се боядисват във всички цветове. Подходящи са за интериорен дизайн и нестандартни архитектурни решения.

 • Дървен профил

  PN S
  Дървен профил

  • Домашен уют

   В дизайна на дограмите, изработени от дърво, се набляга на уникалната дървесна шарка. Друга, още по-интересна опция е да бъдат орнаментирани чрез дърворезба. Профилите се изработват от различна иглолистна и широколистна дървесина. За подсилване на дървесната шарка и предпазване на дървото от корозия се използват различни грундове, байцове и лакове. В допълнение, дървесината може да се обработва с огън за подчертаване на красотата и умишлено състаряване на дървесната повърхност. Дървените дизайнерски дограми са подходящи както за сгради с историческа значимост, така и за съвременни къщи.


Работим само с най-добрите

Гарантираме качество с години, резултати без проблеми и непредвидени усложнения, защото работим единствено с утвърдените на пазара марки. Нашите партньори са с доказан дългогодишен професионален опит. Не позволяваме компромиси в нито един етап от изпълнението до монтажа на дограмата.

ALTEST ALUMIL ALUPLAST Classen Etem Hoppe Kbe KMG Kommerling Profilink Rehau Maco Roto Siegenia SALAMANDER Shuco VEKA Vivaplast

Проектиране и производство

Проектът дава максимално точна представа за крайния резултат. Нашите изделия се произвеждат от висококвалифицирани специалисти и с необходимата за целта професионална техника.

ГАРАНЦИЯ

Гаранцията, която даваме: за нашите профили, е от 5 до 10 години – в зависимост от вида на профилите; на стъклопакети – 5 години; покритие – 3 години; на обков, аксесоари и монтаж – 2 години.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече